Välkommen, Gäst!

Alla våra produkter är nya - vi säljer inga begagnade spel.

0 produkter

Fler bilder

Band Hero Nordic

Översikt

Titel:
Format: XB360
Genre: Action

Tillgång: I lager - 3-4 arbetsdagars leveranstid

39 kr

Detaljer

Spelet är skapat av hjärnorna bakom Guitar Hero, en av världens bäst säljande TV-spelsserier någonsin, och innehåller de populäraste listhitsen med stora favoritartister som No Doubt, Nelly Furtado, Lily Allen, The All-American Rejects och Jackson 5. Några av de största namnen i musikvärlden förkommer i spelet både som verkliga artister och spelbara figurer, till exempel sångaren, låtskrivaren och gitarristen Taylor Swift och frontfiguren i Maroon 5, Adam Levine. Band Hero är det perfekta partyspelet där deltagare i alla åldrar dras med i spelsättet som är enkelt att lära sig men svårt att bemästra. Det är ett uppsluppet, socialt spel där alla kan skapa det band de alltid har drömt om med valfri kombination av gitarrer, trummor och sång, och som ger alla spirande rocksångare och artister chansen att uppleva och spela med till sin favoritmusik.

 

 • Rock to the Beat – Band Hero innehåller den roligaste musiken för vänner och familjemedlemmar i alla åldrar som vill sjunga, spela gitarr eller trumma till någon av dagens alla listhits och gamla favoriter. Spelet har en intensiv låtuppsättning med mer än 65 spår från de hetaste nya banden och gamla godingar, till exempel Maroon 5, Jesse McCartney, The Go-Go’s, The Turtles och Janet Jackson.
 • Get this party started! – Både nybörjare och experter kommer att tycka det är enklare än någonsin tidigare att hoppa in och jamma loss med sina medspelare tack vare Party Play-läget. I Party Play kastas spelarna rakt in i rockandet direkt från startmenyn genom en enkel knapptryckning, och sedan är det bara att hänga på, hoppa av eller ändra personliga inställningar när som helst utan att riskera att misslyckas med låten eller störa i jamningssessionen.
 • Sätt ihop bandet som du vill – I Band Hero är det spelarna själva som skapar upplevelsen så de vill ha den genom att anpassa bandet efter sin egen smak. Det går att spela ensam eller i valfri kombination av flera sångare, basister, trummisar eller gitarrister, och på så sätt skapar varje spelare sitt eget band att rocka loss med!
 • Ta dig an utmaningen – Lite konkurrens har aldrig skadat någon! RockFest-läget i Band Hero består av en mängd utmaningar i varierande svårighetsgrad för upp till fyra spelare lokalt eller åtta spelare online. Bland RockFest-utmaningarna ingår:
  • Momentum– Svårighetsgraden på låtarna växlar utifrån spelarens prestation.
  • Elimination – Varje låt är uppdelad i segment och efter varje segment elimineras den spelare som har fått lägst poäng.
  • Do or Die – Den som missar tre noter i rad i en låtsektion kastas tillfälligt ut ur spelet och kan inte ta några poäng.
  • Streakers – Spelarna får poäng varje gång de träffar 10 noter i rad.
  • Perfectionist – Den spelare som har träffat högst antal noter procentuellt sett i varje låtsektion belönas med poäng.
  • Pro Face Off – Tävling där alla spelare spelar samma låt med samma svårighetsgrad på samma instrument.
 • Lev i nuet – I Band Heros Band Moments fångas det viktigaste med att ingå i ett stort band och spela rätt i de mest minnesvärda delarna av populära låtar. Att träffa alla noter i en viss sektion ger bandet höga bonuspoäng och leder till en känsla av maximal fulländning när publiken skriker efter mer.
 • Den perfekta jukeboxen – De många timmarna av oavbruten underhållning i Band Hero utökas med möjligheten för alla fans att spela nedladdningsbart material från Guitar Hero World Tours i spelet – med alla uppgraderingar och funktioner som finns i Band Hero (Gäller ej för vissa låtar).
 • Sjung på ditt eget sätt – I det klassiska karaokeläget kan upp till fyra spelare visa upp vad deras stämband går för. Välj valfritt spår från låtlistan och slipp bekymret med att samla poäng eller riskera att åka ut.
 • Skapa och dela musik– Band Hero innehåller de innovativa funktionerna GHStudio och GHTunessm som introducerades i Guitar Hero World Tour. Skapa nya hitlåtar i musikstudion i ny design med förbättrade redigeringsverktyg, nya gitarrsamplingar och mixningar. Eller också kan spirande musiker gå till GHJam och rocka loss med mer än 400 lättanvända musikmönster för alla instrument och göra inspelningar som sedan kan mixas i GHMix 2.0. Upp till 50 låtar kan laddas upp på GHTunes, där spelarna har chansen att dela med sig av det som kan bli nästa stora hit!

 

Övrig information

Platform Xbox360
Age rating 12+ Pegi
Barcode 5030917072598
Boxtype DVD Box
Publisher Activision
Produced by AAIT