0 artiklar(s)

Shadows of the Damned Nordic

X3602259

Tillgång: I lager

125,00 kr

Översikt

Titel: Format: XB360 Genre: Action
Ta rollen som demonjägaren Garcia Hotspur och ge dig av på ett uppdrag för att rädda hans livs kärlek i en totalt vansinnig och fantasifull skildring av helvetet. Besegra mörkrets arméer med hjälp av kärlekens och ljusets kraft och den före detta demonen Johnson, som kan förvandla sig till en rad olika och dödliga vapen. Shadows of the Damned levererar en chockerande och unik spelupplevelse med hård action, grandiosa boss-strider, vansinniga pussel, groteska fiender, pulshöjande ögonblick och psykotiska fantasier. Gör dig redo för en helvetisk resa till de fördömdas stad.
  • En ny vision av helvetet från det kreative geniet Suda51 (No More Heroes), Shinji Mikami (Resident Evil 4) och Akira Yamaoka (Silent Hill) - Genom att kombinera grym Grindhouse-action med en psykologisk thrillerkänsla levererar Shadows of the Damned en helt unik vision av helvetet.
  • Brutala och galna Boss-strider- Släpp loss din vrede i några av de största, mest minnesvärda och spännande boss-striderna som någonsin skapats.
  • Använd ljusets kraft för att besegra mörkrets makter - Styr balansen mellan ljus och mörker för att besegra fruktansvärda fiender, lösa hjärnskrynklande pussel, och för att tvinga ondskan ner på knä.
  • Psykologiskt skruvade och brutala strider - Slit sönder de fördömdas arméer med en uppsjö av uppgraderingsbara vapen för att överleva den ultimata mentala resan.
  • Hjärtskärande handling - En förlorad kärlek och resan genom helvetet och tillbaka utgör kulissen för denna skruvade berättelse.
  • Pulshöjande soundtrack - Spelets musik är komponerad av Akira Yamaoka, en av japans mest begåvade och profilstarka kompositörer. Musiken och ljudsättningen ger spelupplevelsen en stark känsla av intensitet och spänning
Platform Xbox360
Age rating 18+ Pegi
Barcode 5030945102830
Boxtype DVD Box
Publisher Electronic Arts
Rating filter Inte tillgängligt
Custom Tab Content