Välkommen, Gäst!

Alla våra produkter är nya - vi säljer inga begagnade spel.

0 produkter

Fler bilder

Monsters vs Aliens Nordic

Översikt

Format: PS2
Genre: Action

Tillgång: I lager - 3-4 arbetsdagars leveranstid

86 kr

Detaljer

TV-spelet Monsters vs. Aliens är baserat på den kommande 3D-filmen med samma namn från DreamWorks Animation. Planetens öde ligger i dina händer – du leder en dynamisk grupp av missanpassade monster i ett uppdrag att rädda världen … och det är bara de som kan göra det. I det här spelet får du uppleva spänningen och humorn från filmen när du spelar som The Missing Link, en tuff varelse som är till hälften apa, till hälften fisk, som B.O.B., geléartad, oförstörbar och ständigt hungrig, som Ginormica, en 15 meter lång kvinna eller som Insectoraurus, en över 100 meter lång mask. Karaktärerna är olika stora och besitter särskilda styrkor och färdigheter som du utnyttjar i kampen mot gigantiska, utomjordiska robotar som härjar och ödelägger på jorden. När som helst går det att koppla in det unika samarbetsläget så att vänner och familj kan ta del av det roliga som världens mest genialiske forskare, Dr. Cockroach, Ph.D.

 • Spela som ditt favoritmonster från filmen – Monstren är tuffa, roliga och ibland omdömeslösa, men på det stora hela är de en grupp att räkna med, både i fråga om deras förmåga att slå ner utomjordingar och deras kvicka personligheter. Upplev de lustiga upptågen från filmen och skapa nya äventyr i en episk strid om att besegra människosläktets största hot någonsin – Gallaxhar och hans gigantiska, utomjordiska robotar.
 • Olika monster skapar unika spelvariationer – Det finns 12 olika nivåer som alla erbjuder nya och spännande utmaningar när du växlar mellan karaktärerna som alla har mycket skilda färdigheter och är olika stora. The Missing Link: Med sina akrobatiska färdigheter kan han klänga sig fast vid och klättra uppför olika typer av ytor. Hans snabbhet och brutala styrka gör att han kan övervinna fiender i alla storlekar.
  • B.O.B.: B.O.B. är geléartad och kan svälja och spotta ut fiender och objekt, tänja ut sig, studsa, klibba sig fast på väggar och i tak och tränga sig igenom galler och sprickor.
  • Ginormica: Tack vare att hon är så enormt stor kan hon snabbt ta sig fram genom staden genom att använda bilar som rullskridskor, och hennes stryka kommer väl till pass när tunga föremål ska flyttas och när det är bråk med robotarmén.
  • Dr. Cockroach, Ph.D.: Han är smartast i gruppen och den som delar ut uppdragen. Det går att spela som Dr. Cockroach, Ph.D. när som helst i samarbetsläget om du behöver hjälp att hålla tillbaka fiender, övervinna hinder eller plocka upp samlingsobjekt.
  • Insectosaurus: Monstret är 100 meter långt och ovärderlig i de episka stridssekvenserna mot gigantiska robotar. Insectosaurus skjuter silkestrådar och har ett genomträngande skrik som får fienden på flykt.
 • Upptäck häftiga platser från filmen och mer därtill – Besök häftiga platser från filmen och andra ställen, bland annat San Fransiscos gator, Gallaxhars enorma överkompenserande moderskepp och det topphemliga maktområdet. Några av de nivåer, områden och platser som är exklusiva för spelet är insidan av en 120 meter lång gruvrobot, en gigantisk skorpionrobot, en mer ingående titt på monsteranläggningen och Gallaxhars moderskepp.
 • Arbeta som ett team i samarbetsläget – När som helst kan en annan spelare plocka upp en handkontroll och delta som Dr. Cockroach, Ph.D. Han är den mest genialiske forskaren i världen, så spelaren kan spränga och stråla iväg fiender med listiga manicker, och även nå svåråtkomliga platser som bara de smartaste av kackerlackor kan ta sig till.

Övrig information

Platform Playstation 2
Age rating 7+ Pegi
Barcode 5030917064777
Boxtype DVD Box
Publisher Activision
Produced by AAIT