0 artiklar(s)

Far Cry 3 Essentials Nordic

PS302585

Tillgång: I lager

200,00 kr

Översikt

Far Cry 3 NORD Essentials
200,00 kr
Antal:
Far Cry 3-spelare iklär sig rollen som Jason Brody, en man ensam vid världens ände, strandad på en mystisk tropisk ö utan kontakt med civilisationen. I detta barbariska paradis, där laglöshet och våld härskar, dikterar spelarna när, var och hur händelserna i spelet ska utveckla sig. De hackar, smyger, detonerar och skjuter sin väg över ön i en värld som har förlorat all känsla för rätt och fel.
  • Ön i Far Cry 3 placerar spelaren i en rik och fantastiskt verklighetstrogen miljö, full av fascinerande rollfigurer att möta, platser att utforska och explosiva fighter att kasta sig in i.
  • Ensam på en tropisk ö är spelaren tvungen att konfrontera mänsklighetens mörka sida. Spelarna tvingas att agera allt eftersom Jason Brody lär sig mer om skräcken och korruptionen som råder på ön.
  • Far Cry 3 existerar inom en värld av potentiell verklighet, där händelserna kunde ha tagits direkt från nyhetsrubrikerna.
  • Spelaren använder den naturliga miljön som ett verktyg för att överleva, improvisera attacker eller lura fienden. Spelet återspeglar den mängd möjligheter och variationer som bara den här typen av miljö kan erbjuda.
Platform Playstation 3
Age rating 18+ Pegi
Barcode 3307215772065
Boxtype Essentials
Publisher Ubisoft
Rating filter Inte tillgängligt
Custom Tab Content

Relaterade produkter